[intekening] Duitse bunkers in de Schoorlse Duinen

35,00

Let op! Dit betreft een intekening. Het boek is momenteel in afrondfase!
Levering van het boek vindt medio januari 2021 plaats.

Beste lezer,

Hopelijk hebt u, ondanks de vertraging, genoten van het boek Duitse bunkers in de Noordkop.

Op dit moment wordt er nog volop gewerkt aan de samenstelling van het fotoboek Friesland in oorlogstijd, dat later dit jaar uitgebracht wordt. Toch is ook de tijd gekomen om vooralsnog het laatste boek in de reeks ‘Duitse bunkers’ aan te kondigen. Dit laatste boek – Duitse bunkers in de Schoorlse Duinen – zal gaan over de omgeving waar ik in 2003 begon met mijn hobby. Deze plek die ik met grote regelmaat bezoek, heeft naast de vele unieke bunkercomplexen en historie, voor mij een bijzondere betekenis.

Het boek Duitse bunkers in de Schoorlse Duinen zal in het najaar van 2020 verschijnen. Uiteraard, zoals u van mij gewend bent, in hardcover uitgevoerd en met een fullcolour binnenwerk. Vanaf 2003 verzamelde ik gegevens die te maken hadden met deze plek, die nu prachtig van pas komen bij de uitgave van dit sluitstuk over Noord-Holland.

Via deze weg wil ik u, om de samenstelling, voorbereiding en productie strak te plannen, alvast de mogelijkheid bieden om in te tekenen voor dit boek. Intekenen kan voor €30,-

De uitgave vindt plaats in het najaar van 2020. Nu zult u wellicht denken “dat duurt nog even”, maar doordat u alvast intekent is het voor mij duidelijk in wat voor oplage het boek uitgebracht moet worden.

Hartelijke groet,

Paul Dijkstra

Categorie:

Extra informatie

Afmetingen 24 × 17 × 1.5 cm