Duitse bunkers in de Noordkop (2023, 2e druk)

35,00

Duitse bunkers in de Noordkop is een omvangrijk boek met honderden authentieke foto’s, plattegronden en documenten. De meeste zijn nog nooit eerder gepubliceerd en in boekvorm uitgegeven. Dit zeer uitgebreide boekwerk draagt dan ook bij aan het vastleggen van de oorlogsgeschiedenis van de Noordkop in de periode 1940-1945.

Boek wordt medio november 2023 verwacht.

Artikelnummer: 9789082334722-1 Categorie:

Beschrijving

Herziene uitgave voorzien van nieuwe foto’s en gegevens. Verkrijgbaar vanaf half november 2023!

In het boek Duitse bunkers in de Noordkop behandelt Paul Dijkstra (1992) de tijdens de Tweede Wereldoorlog gebouwde bunkers van Den Helder tot en met Petten. Daarnaast beschrijft hij ook de meer landinwaarts gelegen bunkercomplexen die ooit onderdeel waren van de Atlantikwall.

In het boek “Duitse bunkers in de Noordkop” behandelt Paul Dijkstra (1992) de tijdens de Tweede Wereldoorlog gebouwde bunkers van Den Helder tot en met Petten. Daarnaast beschrijft hij ook de meer landinwaarts gelegen bunkercomplexen die ooit onderdeel waren van de Atlantikwall.

Dijkstra legt in de eerste hoofdstukken de nadruk op de geschiedenis van onder andere de Stelling Den Helder en andere Nederlandse kazematten in de Noordkop.

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen 24 × 17 × 3 cm